Axkid Minikid 2 – Reparation av nackstöd

Dagens stol är en Axkid Minikid 2 som just nu inte alls fungerar.  Med lite otur kan nackstödet fastna eller den manuella ”bromsen” sluta fungera.  Det fixar vi enkelt i vår verkstad.

Problemet som kan uppstå beror på en liten plastdetalj i nackstödet som ibland går sönder.  Dagens stol hade maximal otur och den trasiga plastbiten fastnade och gjorde stolen obrukbar.  Vanligtvis ramlar den trasiga biten ner och stolen kan användas men den manuella ”bromsen” slutar fungera.  Nyare stolar har den grå plastbiten monterad som är mjukare och sällan skapar problem.

Inga speciella verktyg behövs utan man använder en mindre Torx för alla skruvar.  Alltid kul att göra en trasig stol som ny igen:-)

YouTube player

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng