Förstör inte din Max-Way Plus – Gör inte DETTA

Den lilla plastbiten precis vid grenbandet kan verka obetydlig eller onödig. Gör inte misstaget att använda stolen om/när plastbiten ramlar bort. Efter en tids användande  kommer då mest troligt grenbandet på din stol bli fransigt och den behöver repareras eller kasseras.  Sätt tillbaka plastbiten eller ersätt den med en ny för att hålla din Britax Max-Way Plus/Max-Way fräsch.

YouTube player

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng