Axkid Minikid 2 – Lite eller MASSIV benplats för barnet?

Lite eller MASSIVT med benplats för ditt barn? Många föräldrar känner inte till att det flesta av våra bakåtvända stolar kan monteras med i stort sett valfri benplats för knatten. Gäller förstås de stolar som monteras med bilens bälte (och Axkid ONE/ONE 2). Använd lite benplats i små bilar eller för det unga barnet. Öka på benplatsen när barnet växer och/eller långa åkturer. I denna mindre Ford Focus Hatchback har vi monterat en Axkid Minikid 2 med både lite och mycket benplats.

Med lite benplats för barnet sitter en 190 cm lång vuxen bekvämt i framsätet. Med mycket benplats får en 190 cm vuxen plats men det är lite trångt. I stort sett alla av våra bakåtvända stolar med bältesmontering har väldigt flexibel benplats för barnet. Generellt kan man säga att ungefär 1/3 av stolen kan “hänga” över kanten på bilens säte men så mycket brukar aldrig vara aktuellt.

YouTube player

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng