Britax Max-Way Plus/Max-Way – Byta/ta bort klädsel, frigolit och sele

Lite längre video som visar hur man hanterar klädsel, frigolit samt sele på Britax Max-Way Plus och vanliga Max-Way. Vi visar hur man tar bort/sätter tillbaka klädsel, frigolit samt sele. Klädseln tvättas enkelt i 30 grader och kan även beställas separat om så behövs. Frigolit samt sele är inkl att byta och något vi alltid har hemma som reservdelar.

YouTube player

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng