TinySeats Two – Hopfällbar med Isofix (23 kg) och bakåtvänt till 6+ år

En snabb titt på nya TinySeats Two. Stolen har gått från att vara en bra resestol med Isofix till en suverän portabel och hopfällbar bakåtvänd stol med Isofix som kan användas 61-125 cm med en maxvikt av 23 kg. Imponerande!

Stolen kan även användas framåtvänt, med eller utan Isofix, som en bältesstol 106-135 cm. Vikten på TinySeats Two är endast 10 kg och att fälla upp/ihop stolen går mycket snabbt. Mer detaljer i nästa video.

YouTube player

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng