Axkid ONE – Low friction kit

En del föräldrar tycker att selen till Axkid ONE är lite trög att spänna och slacka. Då kan man enkelt montera ett sk. “low friction kit” som gör selen enklare att använda. Gäller endast ONE och inte den uppdaterade modellen ONE 2. Kit består av fem små plastbitar samt ett par nya axelkuddar. Monteras enkelt utan verktyg. Upplevs din sele trög ordnar din butik ett kit åt utan kostnad.

YouTube player

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng