Tre par fästöglor + tre Axkid Minikid 3 i en Tesla Y

Tre Axkid Minikid 3 i en Tesla Model Y! Fästöglor är väldigt hjälpsamma när man använder bakåtvända stolar. Speciellt i en Tesla där glidskenorna sitter extremt nära golvet. Det är nästan omöjligt att fästa förankringsbanden under skenorna. Fästöglor kan monteras av kunden eller så gör vi jobbget för 250:-. I dagens Tesla monterade vi tre olika öglor enligt önskemål från kunden. När man har en helt ny premiumbil vill man förstås ha bästa möjliga lösning.

Bakom passagerarsätet monterade vi öglor från Axkid på ett speciellt sätt. Öglorna är monterade inne i glidskenan för att inte synas. Vi provade förstås att montera två par undre förankringsband från Axkid och det gick fint. Nedsida är att framsätet inte kan glida hela vägen bakåt. Inte ett problem då det kommer sitta Minikid 3 både i framsätet (airbag off) samt även bakom passagerarsätet. I framsätet monterade vi våra långa öglor som passar perfekt. Vi flyttar då fram fästpunkten för förankringsbanden så att man monterar stolen längre fram mot instrumentbrädan och ser bättre i höger spegel. De inbyggda förankringsbanden från Axkid kan nu direkt klickas i öglorna och manbehöver inte använda de undre banden.

Bakom föraren monterade vi våra extra långa öglor. Då kan förfaren flytta bak stolen maximalt utan problem. Tesla Model Y är extremt rymlig men är föraren väldigt lång kan det behöva extra utrymme. När man flyttar bak förarstolen syns öglorna knappt och det ser snyggt ut. Kunden ville ha en funktionell men samtidigt prydlig lösning till den sprillans nya bilen. Vi provade ett flertal olika varianter innan vi bestämde oss för denna lite annorlunda lösning. Nu redo för barnen!:-)

YouTube player

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng