Britax Max-Way Plus – Nya helkassa begränsningar av barnets längd

Britax har nyligen ändrat hur länge man kan använda de populära stolarna Britax Max-Way och Max-Way Plus. Toppen av huvudskyddet räknas numera inte som högsta punkten på stolen. Enligt Britax ska det lägre yttre skalet istället räknas. Båda stolarna är populära, kompakta och säkra så det är mycket synd att stolarna nu kan användas under kortare tid. Orsaken till denna viktiga ändring är ännu oklar. Relaterat till säkerhet? Missförstånd? Produktexpert som inte har koll? Andra orsaker? Mer detaljer i videon.

YouTube player

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng