Axkid Minikid 3 – Byte av frigolit

Frigoliten i din stol ger bra skydd åt barnet men kan med lite otur gå sönder.  Oavsett stol så går frigoliten oftast sönder när man bär eller flyttar stolen.  Relativt ofta även när ett barn eller vuxen lutar sig och trycker för mycket på en utstickande del.  De flesta stolar har frigolit som man enkelt byter.  Frigoliten sitter fast i stolen med lim samt tejp eller så bara med ett par tejpbitar.

Dagens Axkid Minikid 3 har frigolit som är enkel att byta.  Du behöver lite lim samt en enkel skruvmejsel.

YouTube player

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng