Två Britax Max-Way i en VW Passat

Två Britax Max-Way monterade i en VW Passat. I Sverige använder vi passagerarsätet med airbag off väldigt ofta och har gjort det i 50+ år. Visste ni att man utomlands (felaktigt) anser att passagerarsätet är en dödsfälla?
Montering på detta sätt maximerar säkerheten för barnen och ger samtidigt bra plats för två vuxna i baksätet.
I baksätet har vi monterat våra extra långa fästöglor för att enkelt fästa förankringsbanden.  I framsätet har vi dragit banden runt främre delen av glidskenorna. Väldigt stabil montering mot instrumentbrädan och ingen anledning att korsa banden.
YouTube player

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng