Tesla Model Y – Montering av fästöglor (fram + bak)

Vi monterar fästöglor i en Tesla Model Y. Extra långa bak och långa i framsätet. Sätet går att skjuta hela vägen framåt och bakåt. Fästöglor gör det enkelt att använda bakåtvända stolar med förankringsband. Vilket kan vara knepigt i Tesla.

Öglor hittar du på kids1.se. Behöver du hjälp med montering kontaktar du oss via telefon, chat eller email för bokning av tid.

YouTube player

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng