TinySeats Two – Hopfällbar stol med Isofix för bakåtvänt till 7 år (montering i bil)

Kort video som visar bärbara TinySeats Two monterad i en mindre Ford Focus. Tar lite plats ihopfälld och monteras enkelt och snabbt med Isofix. Fungerar fint att ta med som handbagage när man flyger. Stolen är godkänd bakåtvänt till 125 cm med max. 23 kg (räcker längre än 125 cm). Kan också användas framåtvänt som bältesstol 106-135 cm.  Vid framåtvänt åkande går monteringen något snabbare.

Notera att vi starkt rekommenderar bakåtvänt åkande till minst 4 år, gärna betydligt längre. TinySeats Two är kompakt med ok benplats för barnet. Vinkel i denna montering runt 30 grader och det är nog med plats för en vuxen på 188 cm i framsätet. Mer detaljer om Tinyseats Two på kids1.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng